top of page
  • Szerző képeKrajcsovics Zsuzsanna

AgrAir hírek - Portfóliőbővítéssel kezdjük a szezont

Bár már régen jelentkeztünk, a szezon kezdetével mi is számos új hírrel szolgálhatunk. Az utóbbi időben főként az ipari projektünkkel - Industair, ipari drónos szolgáltatások - foglalkoztunk, de nagy örömömre most ismét elővettük alappilérünket, az AgrAirt is.

Bár a szabályozás sajnos továbbra sem engedi a drónos permetezést, reméljük, az idei évben tisztázódnak a körülmények - mi már nagyon várjuk, hogy ne csak a bemutatókon repülhessünk a T20-al... De persze addig sem tétlenkedünk, és hagyjuk porosodni a garázsban az Agrast, hiszen úgy döntöttünk, portfóliónkat újabb szolgáltatással bővítjük: drónok bérbe adásával. Egyelőre multispektrális felmérő drónunkat, valamint permetező drónunkat tervezzük kiadni, de ha sikeres lesz a projekt, szélesebb kínálattal jelentkezünk majd a bérelhető drónok piacán.

Mivel a tavalyi évben mi is próbálkoztunk drónbérléssel, így saját tapasztalat alapján mondhatom, nem egyszerű bérelhető mezőgazdasági drónt találni, mondhatni hiánycikk a piacon. Így ezt az űrt igyekszünk mi betölteni áprilistól, hogy lehetőségük legyen mind a szakképzett pilótáknak, mind a gazdáknak drónt bérelni. A bérlésről bővebb információ hamarosan (a héten) a honlapunkon olvasható majd. Az alábbi képen pedig a bérelhető DJI Agras T20:



Másik remek hírünk, hogy úgy néz ki, egy új drónnal bővül majd az eszközállományunk, mégpedig a Mavic3 Multispektrállal. Remélhetőleg az idei szezonban is lesz lehetőségünk több száz hektár elemzésére majd vele. Mi nagyon kíváncsian várjuk, hogy fog szolgálni, hiszen ezzel még pontosabb eredményeket tudunk majd felmutatni növényállapot-felmérés terén, mint a Phantommal. És persze nem utolsó sorban sokkal gyorsabb is, ami szintén egy nem elhanyagolandó fontos szempont.

Úgyhogy bár rég nem jelentkeztünk, azért egyáltalán nem unatkoztunk. Figyeljétek a honlapunkat is, hiszen most már aktívabban leszünk jelen, új infókkal, képekkel, beszámolókkal.


Addig is, érdeklődés esetén keressetek bátran!


06202356734

info@agrair.hu


bottom of page