top of page
  • zsuzsanna0820

Gyümölcsösben is tesztelve a T20

Itt a nyár, ami számunka azt jelenti, hogy egyre több a munka - szerencsére. A múlt héten újabb területen próbálhattuk ki magunkat, és a drónunkat: gyümölcsösben teszteltük a permetezést. A kísérletet meggyfákon végeztük, vízzel, olyankon, amelyek viszonylag nagy lombozatú, magas fák voltak, hogy biztos legyen kihívás a drónnak. A próba sikerrel zárult, hiszen úgy néz ki, egy újabb gyümölcsöző együttműködés született. Vieókat is készítettünk, hogy ti is lássátok, milyen szuperül dolgozott a T20-as a fák fölött, illetve fényképeket, amelyeken látszik, mennyire beborította még a legalsó leveleket is apró permetlé cseppekkel.


drónos felmérések, AKG

A teszt utáni konklúzió: kis, pár éves cserjéknél biztosan tökéletesen használható, sokkal hatékonyabb, mint földi géppel begázolni a még kicsi, gyengébb fák közé. Idősebb, nagyobb fákon kicsit kisebb hatékonysággal dolgozik, mint a földi permetező, így inkább a fiatalabb állomány esetében ajánljuk.


Olcsó permeteződrón

Ha neked is van gyümölcsösöd, szeretnél időt, pénzt, vizet spórolni, vagy nagyobb esőzés után megközelíthetetlen a területed, keress minket bátran!


Drone Aviation Kft. - 06202356734

bottom of page