top of page
  • Szerző képeKrajcsovics Zsuzsanna

Mezőgazdasági Drónfelmérés -Legyen ez az éved még sikeresebb!


2022 - egy újabb év telt el. Az őszi kalászosok már elvetve, a tavasziak még váratnak magukra; de a tervezést sosem lehet elég korán kezdeni. Az AgrAir ebben lesz a segítségedre ebben az évben is. Akár állományfelmérést, akár tőszámlást, vagy vadkárfelmérést szeretnél végeztetni, esetleg precíziós gazdaságod van, és tápanyagkijuttatási tervedhez pontos talaj-és/vagy növényállapot felmérésre lenne szükséged, magas szívonalú szolgáltatásunkkal nagy segítségedre lehetünk.

mezőgazdasági tervezés, drónfelmérés, állományfelmérés, tőszámlálás és vadkár

Hogy miben? A mezőgazdasági drónfelmérésekkel pontosabb képet kaphatsz arról, hogyan tudod maximalizálni a hozamot, elérni a legjobb termésminőséget, és a lehető legkisebbre csökkenteni a veszteségeket azáltal, hogy az optimális művelést tudod biztosítani növényeid számára. Ezek a felmérések nem csak a szántóföldi növénytermesztő gazdák számára lehetnek hasznosak. Akár szántóföldi zöldségtermesztő vagy, esetleg gyümölcsösöd vagy szőlőültetvényed van, szolgáltatásunk igénybe vételével maximalizálhatod a termelt hasznod. Miért válassz minket?

A piacon fellelhető legkorszerűbb és legmegbízhatóbb rendszerrel és eszközparkkal dolgozunk, vizuális és multispektrális vizsgálatokat is végzünk, és a mezőgazdaságban, növénytermesztésben is otthon vagyunk. Ha felkeltettük az érdeklődésed, nézz körül a weboldalon, és keress minket bátran. A továbbiakban is jelentkezünk majd érdekes posztokkal, mind a drónfelmérések technikai oldaláról, gyakorlati hasznáról, mind mezőgazdasági, növénytermesztési témákkal. Addig is, boldog új évet kívánunk!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page