top of page
  • Szerző képeKrajcsovics Zsuzsanna

NAK – Találkozzunk ezen a héten Mezőfalván!


A június izgalmasan indul számunkra, hiszen június 1-2-án részt veszünk első agrár szakmai kiállításunkon, a NAK Szántóföldi Napokon Mezőfalván. Mi már nagyon várjuk, hiszen ez Magyarország egyik legnívósabb agrár rendezvénye, ahol lehetőségünk lesz bemutatkozni szélesebb körben a magyar gazdák előtt.


drónos permetezés, permetező drón

A rendezvényen ott lesz minden drónunk, így a DJI Phantom 4 pro v2 mellett a DJI Agras T20-as permetező drónunk, valamint dróncsaládunk legújabb tagja, a DJI Phantom multispectral is, aki nem régen érkezett hozzánk. (Ide zárójeles megjegyzés, hogy az új multispektrálisunkon live NDVI program is van, részletesen majd a későbbiekben jelentkezem a témával kapcsolatban).


precíziós gazdálkodás, drónfelmérés, permetezés

A május eléggé zsúfolt hónap volt számunkra, elég sokminden zajlik most cégünk

életében, de ez nem akadályoz minket abban, hogy teljes erőbedobással készüljünk a júniusra.

A szakmai napra izgalmas anyagokkal, infókkal, valamint már az új arculattal készülünk, megnézhetitek a drónjainkat, tájékozódhattok a drónos megoldások előnyeiről, dróntechnológiai megoldásokról. Képeket és videóanyagokat is összeállítottunk már az idei munkáinkból, megnézhetitek, hogyan dolgoznak a drónjaink, illetve milyen területeken hasznosítható legjobban a drónozás. Úgyhogy mi június 1-2 Mezőfalván leszünk, remélem, ott találkozunk!

Comments


bottom of page