top of page
  • Szerző képeKrajcsovics Zsuzsanna

MEZŐGAZDASÁGI DRÓN - Már a jövő szezonra készülünk

Lassan véget ér az idei mezőgazdasági szezon, hamarosan mi is elrakjuk a drónokat télire. Szerencsére az október sem telt unalmasan számunkra. Ha már nem is volt annyi megbízatásunk, mint főszezonban, néhány munkánk, bemutatónk így is akadt a cirokföldeken. Az október viszont a tanulásról, képzésekről szólt az AgrAir csapatának, melyről egy rövid beszámolóval jelentkezem most.



Október elején belevágtunk néhány újabb drónos képzésbe, hiszen a folyamatos fejlődés számunkra nagyon fontos. Én elvégeztem egy két napos mezőgazdasági monitoring képzést, így hivatalosan is mezőgazdasági monitoring drónpilóta lettem. A képzés nagyon hasznos volt, és számomra azért is különösen fontos, hiszen mindig is a kutatás érdekelt, és nincs ez másképp a drónokkal kapcsolatban sem. Folyamatban van néhány remek kutatási-kísérleti projekt megbeszélése, ahol a növénynemesítés és a mezőgazdasági drónozás kapcsolatát szeretném mélyebben vizsgálni, a monitoring drónok szerepét közelebb hozni a gazdaságokhoz.

Mindeközben főpilótánk a zöld könyv képzést végzi, és ha minden jól megy, még ezen a héten leteszi a vizsgát. Itt nem áll meg, novemberben az akkreditált növényvédelmi drónpilóta képzés következik, valamint - az IndustAir projektünkhöz kapcsolódva - az építőipari drónpilóta képzés Kiértékelés kurzusát fogja elvégezni.

A jövő szezonra tehát már most elkezdtünk készülni. Van még néhány projekt, melyek szintén nagyon izgalmasak, és alig várjuk őket - ezekkel kapcsolatban novemberben bővebben jelentkezünk.

Addig is, keressetek bátran mezőgazdasági drónos szolgáltatásokkal kapcsolatban!



Az AgrAir csapata

06-20-235-6734

bottom of page