top of page
  • Szerző képeKrajcsovics Zsuzsanna

Mozgalmas szeptember vár ránk

Bár már ténylegesen beköszöntött az ősz, a mezőgazdasági idénynek még bőven nincs vége. Szerencsére az eső is megérkezett az elmúlt pár hétben, de későn - így mi is nagyon sok munkától elestünk. Ennek ellenére mondhatni, igen sikeres első évünk van, de még jobban várjuk a következőt.

A szeptember még nagyon mozgalmasnak ígérkezik, a különböző megbízatások mellett több bemutatóra is készülünk. Az első Szerbiában lesz, a jövő héten, jövő hét után pedig egy dunántúli, majd egy ausztriai bemutató is vár ránk. Mi nagyon izgulunk már, és nagyon örülünk, nem is gondoltuk volna, hogy vállalkozásunk első évében már ilyen sok lehetőségünk lesz a technológiát és szolgáltatásainkat népszerűsíteni. A bemutatókról természetesen képes beszámolóval érkezünk majd. Augusztusban sem maradtak el azért teljesen a bemutatók, egy villányi szőlőben voltunk, és úgy néz ki, ebből jövőre még egy komolyabb együttműködésünk is lehet. A csatolt videó is erről a bemutatóról készült.

Az ipari képzések mellett októberben részt veszek én is egy mezőgazdasági monitoring képzésen, így a vizuális és multispektrális mezőgazdasági méréseket és azok kiértékelését jövőre már ketten végezzük majd.

A vizuális felmérésekhez kapcsolódva, folyamatban van az első gyomosodás térképezésünk, az eredménnyel majd jelentkezünk.


Addig is, keressetek minket bátran, legyen szó felmérésről, vagy drónos permetezésről!


Az AgrAir csapata

06202356734



bottom of page